KARATE CLINICS

Karate voor jouw Corporate Champs

Goedlopende teams hebben hun zaken op een rijtje. Mensen gaan met plezier naar werk, hun doelen zijn duidelijk en de onderlinge communicatie is glashelder.

Door omstandigheden kan de samenhang in een team verminderen, waardoor een team niet meer zo lekker loopt. De coronaperiode heeft ons dat laten zien.

Wil jij met jouw mensen de verbinding opzoeken, dan zijn mijn interactieve en veilige clinics een waardevolle ervaring. Deelnemers gaan met zichzelf en vooral met elkaar op ‘pad’. Kennis en ervaring is niet nodig.

Het idee is om deelnemers mentaal en fysiek te bewegen.

Door te kiezen voor mijn karate clinic

mag je onder meer verwachten dat jouw team verrijkt zal worden met de volgende ervaringen:

Zichtbaarheid van vaardigheden en uitdagingen
Teamvaardigheden als luisteren, feedback geven en ontvangen
Het team heeft een gezamenlijke focus
Samen lachen
Samen iets doen waardoor iedereen in hetzelfde schuitje zit

Mentaal en fysiek bewegen

Actief met jouw team!

Een unieke karate sportclinic waar jouw Corporate Champs trainen om meer uit het team en uit zichzelf te halen.

De bestaande teamspirit versterken of een onderlinge band creëren is al een goed begin.
Deze clinic is tevens een mooie gelegenheid om aandacht te geven aan thema’s die spelen binnen het team. Denk aan verminderde focus, ruis binnen het team of onduidelijk zicht op teamskills en individuele vaardigheden.

Hoe ga ik te werk?

Graag maak ik vooraf kennis met de teamleider of de betrokken manager die het belangrijk vindt om te investeren in het welzijn van zijn team en zijn mensen. En daarbij een betrokken sparringpartner zoekt.

Tijdens deze kennismaking zullen we de thema’s bespreken en mogelijk reeds een datum en locatie afstemmen voor de training en follow up sessie.

Tijdens de clinic krijgt zowel het individu als de groep aandacht. Om dit te realiseren werk ik het liefst in groepen van maximaal 20 personen per training.

De trainingen duren gemiddeld 2 uur en zal bestaan uit de volgende onderdelen:

  • Opwarming
  • De karate training
  • Stretch en relax
  • Reflectie

Gun jij jouw team ook deze unieke ervaring?

Dit zeggen ze over mij

KARATE CLINICS

Carmen heeft mijn corporate collega’s met enthousiasme en empathie zowel letterlijk als figuurlijk in beweging gebracht. Als kleine dame voor een groep van bijna alleen maar mannen die hun dagen met name vullen met leiden, was zij de meest authentieke leider die hen zowel kon verleiden als uitdagen om uit hun comfortzone opzoek te gaan naar hun Growth Mindset.

Carmen communiceert helder, ze is betrokken en snapt hoe leiderschap en Karate elkaar versterken. Kortom, ik vond het feestje om met haar te werken.

Espérance Blaauw | Manager Cultuur & Gedrag

KARATE CLINICS

Voor de meiden van de meidenclub is er door Carmen een tweetal bootcamps georganiseerd. Tijdens deze trainingen hebben de meiden op een veilige, rustige en persoonlijke manier kunnen leren over het aangeven van hun eigen grenzen en hebben zij een korte, maar duidelijke introductie gekregen over de vele mogelijkheden van karate.

Waar ik de meiden in het begin zag twijfelen over de uitvoering van de oefeningen, zag ik aan het einde van de workshops bij elk van hen een grote glimlach en de groei.

Het is mooi om te zien hoe Carmen op een rustige, geduldige en toegankelijke manier de groep de kans geeft om fouten te maken, te leren en het ook naar hun zin te hebben.

Susanne Westgeest | social worker